Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap kérdeztem, hogy mit...

Tegnap kérdeztem, hogy mit mondjak, hogy csináljanak az ügyeleten egy uh-ot? Kíváncsiak vagytok?

Figyelt kérdés

Először is mindenkinek megköszönném a segítséget!

Hát bementünk, de olyan hangon beszéltek velem, hogy kár is volt. Közölte a doki,hogy ők nem ezért vannak ott,hanem a súlyos esetek miatt. Meg,hogy azért mert hánytam, görcsöltem még nem kell beszaladni. Mondtam,hogy olyan savasat hánytam,hogy habzott és hőemelkedésem van,mint később kiderült, meg,hogy begörcsöltem elég rendesen. Hát hogy van ilyen, meg egyébként sem tudna mit csinálni, mert egy 16-17 hetes terhességgel nem is lehet. Uh-ot természetesen nem nézett, szívhangot nem hallgatott, csupán megvizsgált, de úgy,hogy majd kiesett a szemem és közölte,hogy csináltassak uh-ot a dokimmal.

Hát komolyan elgondolkodom ilyenkor,hogy fizessem-e a TB-t!

Volt bent egy szülésznő is, ő kedves volt. Mondtam,neki,hogy higgye el,hogy nem ez a hobbim,hogy éjszaka (9 óra volt) rohangálok ide egy másik városból. Mert ez tőlünk 20 percnyire van.

Úgyhogy ma megyek uh-ra a dokimhoz, szerencsére már nem görcsölök!

2011. júl. 15. 13:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Remélem minden rendben van veled és a babával! ÉN Székesfehérváron voltam anno a nőgyógyászati ügyeleten, ott nagyon kedvesek voltak és megvizsgáltak!
2011. júl. 15. 16:18
 12/17 anonim ***** válasza:

én mopndjuk a helyedben a betegjogon simán felnyomnám. a roh*dt életbe, ez a dolga.

voltál már a dokidnál?

2011. júl. 15. 18:11
 13/17 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudtam elmenni,mert szülni kellett neki menni! De azt mondta,hogy ha nem görcsölök és zárt a méhszáj (ezt ugye tegnap megnézte a nagyon kedves doki),akkor szerinte nincs baj!

Hétfőn megyek majd!

2011. júl. 15. 20:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Biztosan nincsen semmi baj!
2011. júl. 15. 21:08
 15/17 anonim ***** válasza:

Magyar eü. :((

Remélem minden rendben lesz az uh-on.

2011. júl. 15. 21:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Engem 3-szor küldtek el az ügyeletről méhen kívüli terhességgel. Egy héten belül 3-szor voltam, mert annyira görcsöltem, de mindig estefelé. Aztán a saját dokim visszajött szabiról és már másnap műtöttek. Azt mondta, hogy nagyon nagyot hibáztak az ügyeleten és azonnal hívnom kellett volna a szabija ellenére is. Most megint terhes vagyok, és megint be kellett mennem ügyeletre most a dokim előre odaszólt, hogy megyek és nézzenek meg. Érdekes most meg tudtak rendesen nézni. Ilyen az egészségügy, ha van akit pénzel az ember akkor esetleg van esélye, hogy normálisan megnézzék. Undorító.

Nincs esetleg az ismerettségi körödben valakinek szívhangfigyelője? nekem van itthon angel care-es, és egyszer-kétszer bizony én is megnéztem, amikro már nagyon aggódtam. Sokat nem, mert nem jó nekik, ha nézegetik. nem volt drága, új ára volt 9 ezer, de használtan teszveszen olcsóbban is kapsz. Nem jó stresszelni. Inkább legyen egy otthon, és később el tudod adni. Drukkolok, hogy ne legyen baj. Minden jót!!!

2011. júl. 16. 07:55
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Mi is most pont a szívhangfigyelőn agyalunk. Ma meg is rendelem szerintem. Egyébként én tettem fel régebben egy kérdést,hogy a férjem nem szeretne ilyet, de én meg igen. Hát most ő mondta,hogy jól jött volna a két nap alatt. Lehet,hogy egy kis ideget megspóroltunk volna!

2011. júl. 16. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!