13. hetes vagyok? Most elöször sexeltünk párommal rendesen, honnan tudom, honnan érzem ha esetleg nem lenne szabad?
Az orvosod mondta volna, ha nem lenne szabad.
Nyugodt babavárást!
Kedves Kérdező!
Amit érzel, hogy nem esik jól az a babádnak se esik jól. Estlegesen lehetnek a görcsök a méhszalagok nyúlásától. Javaslom, hogy már ma kezdj el szedni Magne B6-ot 2x2-es adagokban. Ez segít a görcsök megszüntetésében. Természetesen tapasztalatból írom. Én reggel 2 szemet és este 2-őt veszek be és nagyon jól érzem magam mióta szedem. Tanácsoltam az egyik itteni kismamának is és azóta neki is megszűntek a görcsei. A szeretkezés részélre: arra figyeljetek, hogy a hasadat véletlenül se nyomjátok meg. Nem szeretnék szalonképtelen lenni, de az igazság megköveteli a nyersséget: még a 8. hónapban is biztonságos a szex főleg ha hátulról csináljátok. Mi is így szoktuk és persze az óvatosság is számít!
Boldog babavárást!
Egy gyönyörű 2 éves és egy 13 hetes magzat anyukája
Ok! Akkor mivel én Elevitet szedek és abban csak 100 mg magnézium van és a várandósság ideje alatt a magnézium bevitel nem haladhatja meg a 250 mg/napot B6 vitamin esetén a 25mg/nap (ez egyébként 4 tablettának felel meg naponta) neked napi 2 szem a maximális amit a Magne B6-ból bevehetsz a mostani magzatvédő vitaminod mellett.
Mivel insulinos lettél mellékelem, hogy mit tartalmaz!
Mit tartalmaz a Magne B6 bevont tabletta
- A készítmény hatóanyaga: a magnézium (470 mg magnézium-laktát-dihidrát formájában, ami
48 mg elemi magnéziumnak felel meg) és a B6-vitamin (5 mg piridoxin-hidroklorid formájában)
- Egyéb összetevő:
Mag: szacharóz, nehéz kaolin, arabmézga, karbomerek, talkum, magnézium-sztearát
Bevonat: arabmézga, szacharóz, titán-dioxid (E 171), talkum, karnauba pálmaviasz
Ha tuti biztosra szeretnél menni akkor a gyógyszertárban is kiszámoltathatod az adagodat, de szerintem ők is ennyit fognak neked mondani + még említsd meg, hogy insulinos lettél a biztonság kedvéért!
Remélem tudtam segíteni!
Ugyan már! Nagyon szívesen! Remélem minden rendben lesz!
Boldog babavárást és jó egészséget kívánok! :)
A gyönyörű 2 éves és a 13 hetes magzat anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!