Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ebből nem lehet baj? Félek,...

Ebből nem lehet baj? Félek, hogy túlhordom a babámat és nem veszik észre!

Figyelt kérdés
Amikor először voltam uh-on 8hetesen (menstruáció szerint voltam annyi) a doki azt mondta,hogy 8 hetes vagyok! 12heseen az uh szerint is 12hetes voltam. A 18hetes uh-on már egy héttel kisebbnek mérték. Most voltunk 4D-n elvileg most voltam 24+2 hetes,de a doki azt mondta,hogy 21-22hetes vagyok. És később fogok szülni! Attól félek,hogy mi van akkor ha nem indul be a szülés és túlhordom a babát,mert 2 héttel későbbre írnak ki! Kisfiammal kiírt napon indítottak,de már zavaros volt a magzatvíz!
2011. júl. 15. 09:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mereteket tudnal esetleg irni?

Hogy 4D-n miket mertek es melyik ertek pontosan mennyi lett?

2011. júl. 15. 14:24
 12/13 A kérdező kommentje:
4D(menstruáció szerint 24+2hetesen): BDP:5.66cm , HC:19.13cm , AC:16.60, FL:3.83cm , Súly:497gramm.
2011. júl. 15. 14:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Koszonom, hogy megirtad.

Tenyleg mutasd meg inkabb a dokinak is az eredmenyt, marmint a terhesgondozast vegzonek. Az nem is gond, hogy kisebb, csak az nem annyira tetszik nekem, hogy nem csak az FL kisebb 3 hettel (ez utalhatna inkabb arra, hogy kisebb a baba ugy altalanossagban, tehat rovidebb is, mint az atlag), hanem a haskorfogatnal is kb ekkora a lemaradas es a mellkaskorfogatnal is kb 2 het.

Viszont a fejkorfogat kb stimmel a 24. heti atlagadatokkal.

2011. júl. 15. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!