Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem nő a pocakom?

Miért nem nő a pocakom?

Figyelt kérdés
21 hetes kismama vagyok és 2 hete úgy érzem nem nő a pocakom, a kis drágám már rúg 18 hetes koromtól, de a pocak nem nő, pedig azt olvastam, hogy a 20 héttől kezd el látványosan nőni. Vékony testalkatú vagyok és eddig 4-5kg-t szedtem fel.
2009. ápr. 1. 10:27
 1/7 A kérdező kommentje:
Most a haskörfogatom 91cm.
2009. ápr. 1. 10:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Nyugi!

Nincs semmi gond. Nekem is a 20. hét körül kezdett el nőni. persze én is aggódtam/aggódok, hogy elég nagy-e a pocakom. Örülj, hogy mozgolódik bent a kis bébid!

És vegyél fel olyan cuccokat, amiben egyértelműen látod a pocid. Az megnyugtató. Legalábbis nekem. És ne aggódj, sokan azt mondják, hogy igazán a vége felé fog nagyot nőni.

Aggódásmentes, örömteli babavárást!

23 hetes

2009. ápr. 1. 10:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Na, most én is gyorsan lemértem (mivel beírtad a tiédet), hogy nekem mennyi: nekem is 91 cm.

NE AGGÓDJ! :)

(ja, az első hozzászóló vagyok)

2009. ápr. 1. 10:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Nyugi!!!Most fog drasztikusan nőni,én 23 hetes vagyok,a haskörfogatom 96cm.2hét alatt iszonyatosan sokat nőtt!
2009. ápr. 1. 10:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is 21 hetes vagyok. A pocim nem nagy, sokan azt mondják nem is látszik, hogy terhes vagyok, persze ezzel mindig felidegesítenek. Én 2 kg-ot híztam eddi, pedig rendesen eszek.
2009. ápr. 1. 10:38
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, már megijedtem, hogy valami baja van a kis drágámnak, de akkor nem vagyok lemaradva, első baba és még nagyon tapasztalatlan vagyok,

Boldog babavárást mindenkinek:)

2009. ápr. 1. 10:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj, nekem szinte nem is látszott a pocim 21 hetesen, most vagyok 31 hetes, és még csak 90 cm a haskörfogatom:)

2009. ápr. 1. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!