Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam afp-n ezek az...

Ma voltam afp-n ezek az értékek jónak számitanak? AFP median 33,3 terhességi AFP 62,51 ng/ml MOM érték 1,88 korrigalt AFP MOM 1,76

Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 22:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem jónak tűnik, bár elég sok adaatot közöltek ezen a leleten. Én is ma voltam És nekem csak annyi szerepel rajta, hogy: AFP=1.64 (16.h.grav.MoM:0.5-2,5)

Vagyis nálunk Kecskeméten a normál elfogadott értékhatár 0.5-2,5 MoM közötti érték, és nekem pont a két érték között van.

Ha a tiédet nézem, nem tudom melyiket, az 1.88-at, vagy az 1,76-ot, de bármelyik is az, mindkettő jó.

Tudod már a nemét a picinek?

2009. márc. 31. 22:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem. Most fogok időpontot kérni uh-ra. Remélem most majd meg fogják tudni mondani. Köszönöm a választ és Boldog babavárást!!!
2009. ápr. 1. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!