Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 hónapos terhes vagyok, ez...

4 hónapos terhes vagyok, ez idő alatt három flector por bevétele okozhat valami problémát?

Figyelt kérdés
Erős fejfájós vagyok, háromszor annyira fájt a fejem, hogy "muszáj" volt bevennem egy-egy flectort. okozhat ez valami bajt a kicsinek?
2011. júl. 14. 10:41
 1/4 anonim ***** válasza:
2011. júl. 14. 10:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Az diklofenák tartalmú. Még akkor is csak mértékkel szabad használni ha nem vagy terhes! Kérdezd meg a dokidat.
2011. júl. 14. 12:30
 3/4 sumergo ***** válasza:
A bevétele előtt kellett volna elolvasni a betegtájékoztatóját, amúgy elvileg nem szabad terhesen használni, 1x sem!
2011. júl. 14. 13:15
 4/4 anonim ***** válasza:

A flektort az első két harmadban szabad csak az utolsoban nem rá is van írva

Ha erős fájdalmai vannak muszáj .

Nem lesz semmi baja egy picurnak sem 1-2 flektortól...

A gyógyszer erőssége nem Én inkább örülök mivel egyre durvább cikkeket hoznak le a való világról ez azt jelenti hogy a kutya se kíváncsi rá ezért minél nagyobb reklám kell az összetevői számítanak az pedig engedélyezett én erősebb gyógyszert is kaptam terhesség alatt kórházban tehát felesleges az aggodalom mellesleg csomó gyógyszer csak azért tiltott mert nincs információ róla csupán 5%rol bizonyított hogy tényleg káros

2016. okt. 30. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!