Haskeményedés? Elmondaná valaki hogy mi az mitől van és milyen érzés, illetve hogy mikortól várható? 13. khm
Szia! Igazából ezt így nem lehet leírni, de én kívülről is éreztem, hogy teljesen bekeményedett a pocim, olyan volt mint a kő, belül meg nagyon feszült. Valami ilyesmi érzés.
16 hós kislány anyukája
És ilyenkor az egész has bekeményedik egyébként? Elnézést hogy én is belekérdezek, de nekem ilyen foltokban előforduló "keményedéseim" vannak amit nem tudok eldönteni hogy a baba nyomja ki magát, vagy ez már a keményedés.
31 hetes km
ja igen szerintem kedves kérdező hogy ez mikortól várható, nagyon egyéni lehet. Azt tudom hogy összefüggésben lehet azzal hogy nyílik-e a méhszáj vagy sem, mert amikor az orvos kérdezte hogy keményedek-e én közöltem hogy nem tudom :) ő pedig azt mondta, hogy a méhszáj állapotából kiindulva valószínűleg nem.
Ezek az apróbb "keményedések" utána kezdődtek.
31 hetes km
nekem olyan erzes, mintha behuznam a hasam, es probalom kiengedni, es nem megy
ahogy tagul a meh, meg feszul
nekem kb 5 hetes terhessegtol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!