Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » C und A-ban milyen árban...

C und A-ban milyen árban vannak a kismamanadrágok?

Figyelt kérdés
Szoktatok ott vásárolni, drágák nagyona kismamaruhák? Engem leginkább a nadrágok érdekelnének, aki vásárolt már ott, esetleg tud segíteni.
2009. márc. 31. 19:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Most vettem,a legolcsóbb 9990.- ba kerül.

Borzalmas a szabásuk,a méretezésük.

De egyre muszáj "befektetni":)

2009. márc. 31. 19:27
 2/19 anonim ***** válasza:

Szerintem sem a legjobbak és iszonyú drágák. Bár nekem sikerült kifogni egy akciósat 4000ft-ért. Nézz körül.

29hetes

2009. márc. 31. 19:33
 3/19 anonim ***** válasza:
Én az Árkádban néztem a hétvégén, 6-8EFt. körül már láttam. Fura a méretezése, az biztos! :)
2009. márc. 31. 19:33
 4/19 A kérdező kommentje:
húú, mostmár tanácstalan lettem. én farmer párti vagyok, gondolom azok a legdrágábbak. hol tudnék olcsón venni kismami farmert?
2009. márc. 31. 19:38
 5/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kínaiban néztem kismami farmert 3300-ért, mondjuk nekem eddig nem nagyon volt rá szükségem, meg azoknak amiket én néztem, nem volt szűkíthető a pocirésze, így az rám még hatalmas volt. Ha Bp-en laksz, szerintem próbáld meg Sárkány Centerben, ott tuti találsz olcsón:)

2009. márc. 31. 19:42
 6/19 anonim ***** válasza:
Én a Corában is láttam jókat.
2009. márc. 31. 19:47
 7/19 anonim ***** válasza:

Én inkább olyan kismama butikban vásárolok, ahol helyi készítők árulják a ruhákat, sokkal jobb minőségben és szabással, bár nem sokkal olcsóbban, de legalább hordható. Nekem pl hosszabb lábam van, de keskenyebb csípőm, ingyen méretre igazították a farmert, 6900at fizettem érte. Ezeket viszont elég nehéz megtalálni. Szerintem inkább tedd fel úgy a kérdést, hogy adott városban, vagy kerületben hol érdemes kismamaruhát venni.

Üdv 24 hetes km

2009. márc. 31. 21:11
 8/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én másfél éve vettem a legegyszerűbb fekete gatyát, 5ezer Ft volt. Elsőre nagyon jónak tűnt az anyaga, de miután kimostam, úgy kitágult, hogy hordani sem tudtam.

2009. márc. 31. 22:13
 9/19 anonim ***** válasza:

Szia.

Én a C&A-ban vettem akciósan 2550ft-ért.

Ami nem akciós, az nagyon drága: 9900ft.

Kekkemes babavárást!

2009. ápr. 1. 07:16
 10/19 anonim ***** válasza:
A C&A-ban én is 10000 Ft-ért láttam kismama farmert. Nagyon drága. Kínaiban még nem láttam, de remélem hogy a Sárkányban van. Sajna nehéz megtalálni azokat a boltokat ahol olcsóbb.
2009. ápr. 1. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!