C und A-ban milyen árban vannak a kismamanadrágok?
Most vettem,a legolcsóbb 9990.- ba kerül.
Borzalmas a szabásuk,a méretezésük.
De egyre muszáj "befektetni":)
Szerintem sem a legjobbak és iszonyú drágák. Bár nekem sikerült kifogni egy akciósat 4000ft-ért. Nézz körül.
29hetes
Szia!
Én kínaiban néztem kismami farmert 3300-ért, mondjuk nekem eddig nem nagyon volt rá szükségem, meg azoknak amiket én néztem, nem volt szűkíthető a pocirésze, így az rám még hatalmas volt. Ha Bp-en laksz, szerintem próbáld meg Sárkány Centerben, ott tuti találsz olcsón:)
Én inkább olyan kismama butikban vásárolok, ahol helyi készítők árulják a ruhákat, sokkal jobb minőségben és szabással, bár nem sokkal olcsóbban, de legalább hordható. Nekem pl hosszabb lábam van, de keskenyebb csípőm, ingyen méretre igazították a farmert, 6900at fizettem érte. Ezeket viszont elég nehéz megtalálni. Szerintem inkább tedd fel úgy a kérdést, hogy adott városban, vagy kerületben hol érdemes kismamaruhát venni.
Üdv 24 hetes km
Szia!
Én másfél éve vettem a legegyszerűbb fekete gatyát, 5ezer Ft volt. Elsőre nagyon jónak tűnt az anyaga, de miután kimostam, úgy kitágult, hogy hordani sem tudtam.
Szia.
Én a C&A-ban vettem akciósan 2550ft-ért.
Ami nem akciós, az nagyon drága: 9900ft.
Kekkemes babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!