10 napja késik, vannak pozitív tesztjeim. Vajon mitől szúrkál lent az alhasam? A petefészkem környékén.
A terhesség során főleg az elején a petevezetők is megvastagszanak, megduzzadnak. Ez is okozhat szúrkálást, illetve a méhszalagok húzódása.
Ne aggódj!!!Nekem is ilyen van/volt.
Szia!
Ha a tesztcsík erős, akkor valószínűleg méhen belüli terhesség és nincs gond, csak a méhed és környezete készül. Ha nem annyira erős a csík , vagy haloványka , és fokozódik a fájdalom , irány egy nődoki.
Ne ijedj meg! Semmi baj! Csupán tényleg arról van szó, hogy a babódnak kell a hely és a méhed nő. Ez teljesen természetes! Bár nem mindenkinek kezdődik ilyen korán, én is csak pár héttel később kezdtem tőle "szenvedni". Ha mész dokihoz, ezt említsd meg neki, ő majd megmondja, hogy milyen magnéziumot javasol neked. Az enyhíteni fogja ezt a feszülő, szurkáló érzést! Minden jót!
31 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!