Anita0802 kérdése:
21 hetesen vehetek be nos-pát ha görcsölget a hasam az időjárás miatt?
Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 13:16
11/18 anonim válasza:
Én vagyok aki végig szedte. És tudjátok, amikor magzatvíz vételre mentem, ott kifejezett kérés volt, hogy napokig szedjük a NOSPÁT, nehogy beinduljon a szülés a görcstől.
12/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó akkor te bevennél 1-et a helyemben?
2011. júl. 13. 14:13
14/18 anonim válasza:
Méghozzá azért, mert esetleg a görcs megnyitja a méhszájadat és az igencsak baj lehet.
15/18 anonim válasza:
Nyugodtan vedd be, én az epegörcsös vagyok, egy dobozzal ettem meg terhesen, és a bébimnek semmi baja, itt szunyókál mellettem.
16/18 anonim válasza:
Egyet elfelejtettem: mindkét terhességem alatt szednem kellett végig.
2,5 éves és 5 hónapos anyuka
17/18 A kérdező kommentje:
ok akkor veszek be egyet.köszi.ti hogy bírjátok ezt a meleget?
2011. júl. 13. 14:23
18/18 A kérdező kommentje:
ilyen idősen érezhetem mozogni a babát oldalt a bordáim alatt?igy rémlik ilyenkor még csak a köldök magasságában van a méh de tegnap óta mintha kinyomná magát egész fent.
2011. júl. 13. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!