Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Láttam, hogy rengeteget...

Láttam, hogy rengeteget irtátok, hogy feszül, keményedik a hasam. Ez mit jelent? Mit jelent, hogy feszül? Mit jelent, hogy keményedik? Az jó? Bocsi, tényleg nem tudom. Irjátok le légyszi részletesen.

Figyelt kérdés
23hetes kismami vagyok
2009. márc. 31. 17:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Te is 23 hetes vagy? Én is! De jó neked, hogy erről nem tudsz semmit.

Nekem néha előfordul, hogy feszessé lesz a pocakom. Nagyon megijedek ilyenkor. Lehet, hogy összefügg azzal is, hogy mennyire vagyok fáradt vagy kipihent.

Egyébként a méhünk rendszeresen végez összehúzódásokat, nem csak terhesség alatt. persze ilyenkor nagyobb izommunkára van szüksége. Ha kevés a szervezetünkben a magnézium, akkor nem tud rendesen elernyedni az összehúzódott izom. Ezért szokták rá a Magne B6-ot javasolni.

Egyébként a húgom nyugtatott meg - aki tavaly szült - hogy ha ez a feszesség csak fél-egy percig tart, akkor nincs gond. De ha hosszabb ideig, akkor orvoshoz kell fordulni, nehogy vetélés vagy koraszülés legyen belőle.

2009. márc. 31. 17:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Érdekes a kérdés, hogy ez most jó-e vagy rossz? Olvastam olyant , hogy ez rossz ,mert magnéziumhiányra utalhat, főleg ha sokszor van egy nap, de olyant is olvastam , hogy "gyakorol" a méh ilyenkor. Szerintem ez a "szükséges rossz" kategóriája. Néha én is érzem , de próbálok mellé magnéziumot is szedni, tehát valószínűleg ez valahol "termsézetes" folyamat.

Milyen érzés? Mintha bekeményedne a hasfalad . Ha megfogod olyan , mint a kő, vagy legalábbis nagyon kemény. Talán igy tudnám leírni...

2009. márc. 31. 17:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon szerencsés vagy, hogy még nem tapasztaltad:)

Talán úgy tudnám legjobban meghatározni, hogy olyan érzés tapintásra, mintha a bőröd alatt egy nagyon keményre pumpált focilabda lenne.

Teljesen természetes dolog, bizonyos határok között. Nekem azt mondta a védőnőm, hogy 10-12szer normális.

Hogy jó, vagy rossz? Az előttem válaszoló foalmazta meg legjobban:) Szükséges rossz:)

Boldog Babavárást!

31 heteske

2009. márc. 31. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!