Mennyi lehet rá az esély, hogy sikerül a kormánynak bevezetnie az egy évig járó GYED-et?
Én annyira elkeseredtem, ez olyan igazságtalan. Mit fogunk csinálni az egyéves babáinkkal, amikor a bölcsödékben nincs hely, ráadásul ekkora a munkanélküliség? Nagyon remélem, hogy nem sikerül ezt a tervezetet elfogadtatniuk, mert ez szerintem szörnyű:(
35 hetes km
a 2010elött megszületett babókra nem vonatkozik.csak az a baj, hogy kistesót is szerettünk volna.de így?
még a szocpolt is elveszik, annak segítségével tudtunk volna átmenni nagyobb lakásba.
mondjuk ha nem lesz tesó, nagyobb lakás se kell.
:(
Mi tervezzük még a babát, de mindig elkeseredem ilyenkor... A lakáshitelünk az egekben, 30 ezerrel fizetünk többet a felvétele óra, minden csak drágul, és ilyen körülmények közé vállaljon az ember gyereket? Mi van, ha pl. a férjem munkahelye megszűnik, még én a babával vagyok otthon??? Tudom, hogy nincs ideális időpont babavállalásra, és kigazdálkodnánk, csak JÖJJÖN VÉGRE, de mégis elkeserítő. Panaszkodnak a népesség elöregedésére, illetve hogy a lakosság aránya "színek szerint" (BOCSI, nem akarok senkit megbántani!) nem megfelelően alakul, de semmi sem ösztönzi a fiatalokat, hogy "Gyerekek, vállaljatok nyugodtan gyereket!".
Elkeserítő...
Utolsó válaszolótól kérdezném:
Honnan van az info, hogy a 2010 előttiekre nem vonatkozik?
Én őszre várom a babát, de a gyedet majd csak 2010-ben fogom igényelni, akkor ilyenkor mi a helyzet?
én írtam a 2010-et,én úgy tudom ,a párom mondta.hogy ha életbe lép, onnan.a szocpol elvétele mindenképp.
én nem szeretem a másik esélyest, de ők legalább a családokat támogatták, és aszerint ki mennyit dolgozok, tehát a családit is adóformájában lehetett visszaigényelni.
tehát a dolgozókat támogatták, most meg tőlünk, akik dolgoznak veszik el.mert a gyest így is úgyis megkapta mindenki.(na, ezen is vááltoztatnak, de ez így helyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!