Kíváncsicska kérdése:
Mondanátok nekem 4D Uh-os árakat?
Figyelt kérdés
Engem elsősorban a Zalaegerszegi érdekelne, de máshonnan is szívesen fogadom a válaszokat.Az az igazság Pesten találtam nagyon jó árat (mert most már ez is akciós), de ha nincs sok különbség akkor ha nem muszály nem utazom.
Köszönöm előre is a válaszokat
2011. júl. 12. 21:20
1/7 anonim válasza:
www.csodabent.hu
mi 7500ft-ért voltunk egy fél óráson
2/7 anonim válasza:
Hepinet 9900ft vagy 11900ft, attól függ mit szeretnél. Mozizni vagy teljes kivizsgálást. Mindkettő kb fél óra, kapsz dvd-t + képeket.
3/7 anonim válasza:
12 ezer Győr vizsálattal együtt és bő magyarázattal.Imádu és majdnem végig bőgtük:)))
nálunk is fél 3/4 órát mondtak de olyan szimpatikusak lehettünk meg nekünk is a izsáló nő hogy több mint egy órát voltunk bent.És DVD-vel képpel együtt(még kaptunk + 2 képet is:))
4/7 anonim válasza:
Itt voltunk mi 4D-n,és most csak 6990Ft mindennel együtt(akkor 9990 volt).
Ajánlom annak,aki szeretne menni:
5/7 anonim válasza:
Ja és 45 perces az lemaradt az előző írásomhoz a humanhealthez.
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Hát látom érdemes elmenni jóval messzebb is.Itt nálunk (Zalaegerszeg) és környékéről 25000-35000Ft-os összegekről beszélnek.
2011. júl. 13. 09:03
7/7 anonim válasza:
Szombathelyen a Madentkoban különféle csomagárak vannak. nekünk 12000Ft volt 5 képpel, dvd-vel. Nagyon nagy élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!