12. heti ultrahang vélemények, szerintetek?
ma voltam a 12.heti ultrahangon, a lelet: 12+4 nap,szülés 2012.01.20..crl ülőmagasság 61mm, nt nyaki redő 1.5 normál vastagságú, sziv 140/min, lepény hátsó falon, norm. mennyiségű magzatviz, azt mondták hogy hátrahajló a méhem!
azt kérdeztem baj e a hátrahajló azt mondta nem majd előre jön. szerintetek?
Gratulálok,szuperjó méretek és eredmények.
Hátra hajló méh leginkább a megtermékenyülést nehezíti,de azon már túl vagy! :-)
szia!
szintén tegnap voltam, és január 20.-ra vagyok kiírva, lehet, hogy együtt szülünk.:)
nekem is hátrahajló a méhem, régebben ijesztgettek, hogy gond lehet, pl. nehéz a teherbeesés, de nálunk szerencsére hamar összejött, bár februárban volt egy vetélésem sajnos.
a mi adataink:12+4 nap, CRL:64 mm, NT: 1,2 mm, PPD: 21 mm, nekem az is rajta van, hogy ezek az adatok 13+1 hetes terhességnek felelnek meg.
az utolsó mensi április 16., Neked is?
ja ne izgulj, a hátrhajló méh miatt, nekem van már egy 2,5 éves kisfiam, semmi gond nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!