Korai terhességre jellemző lehet a megemelkedett gyomorsav? Nekem még 2 napom van a nemvártig, de két napja szenvedek, mert sok lett a gyomorsavam, vagy korai lenne ezt érezni, ha esetleg babó van?
Szerintem nem vagy babós tul korai még.
De azért sok sikert.
"csak azért irom hogy ne éld bele magad, ha nem jön meg akkor tesztelj elötte felesleges. jó tanácsként"
Kedves Kérdező!
Ugyanígy vagyok én is.
4 hónapja próbálkozunk a babával,és azóta a menszi elött mindig sok a savam.Főleg ha lefekszem?Nálad is így van?
Igen én is szédültem lefekvéskor.
Azt vettem észre,h ha nem veszek folsavat(sem olyan vitaminkomplexet amiben folsav van) akkor jól vagyok és nincs savam se szédülésem se.
Amikor savam volt este lefekvés elött bevettem egy késhegynyi szódabikarbónát és elmúlt még a szédülés is,úgyhogy a gyomromról volt minden.
Voltam már terhes,de ilyet nem éreztem,csak amikor már a méhem akkorára nőtt,h nyomta a gyomromat.
Korai terhességemben sokat böfögtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!