6. hét pici rózsaszinű folyás és utánna pici barna. Mit tegyek?
A ciszta miatt ne aggódj, nekem is volt(lehet van is még), azt mondta a doki majd felszívódik a terhesség folyamán, nem kell foglalkoznunk vele.
Remélem a babával minden rendben lesz!
a francba, amikor 19 és 21 évesen voltam babás a gyermekeimmel bele sem gondoltam volna, hogy ennyi feneség elérhet :) akkor csak örülgettem és hiztam és megszülettek, nevelgettük és felnőttek mára mindketten. Mára a lányom intézi a dokikat, a fiam és barátnője meg simogatja a hátamat és vigasztalnak :) ez egy nagyon tudathasadásos állapot, mert másnak ennyi sem adatott meg, én meg itt reszketek egy kisbabóért. ja a férj még mindig ugyanaz :) arról nem is beszélve, hogy teganap még én vigasztalatam másokat, akiknek nem jött össze megint a baba, ma meg itt irogatok, és hajtom a perceket, hogy történjen már végre valami. Köszike a támogatásotokat, mindenképpen irok még, h. mi van.
akinek van kedve és számolgat velem: a doki kérdezte mikor volt az 1. + teszt. akkor nem tudtam pontosan megmondani zavaromban, de most megnéztem. 2,5 - 3 hetesen már mutathatta a teszt? itt a "dokumentáció": [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!