Égési sérülés kihatása?
Figyelt kérdés
Ráömlött szombaton a forró olaj a jobb kézfejemre. Szerencsére csak oda és a hasamra egyáltalán nem. Fogalmam sincs, hogy akkor mit tettem volna, így is totál ki vagyok bukva.
40. hétben vagyunk és az lenne a kérdésem, hogy ez is kihat a babára? Mármint ez megfog rajta látszódni? Vagy csak akkor látszódna meg, ha a hasamra ment volna?
2011. júl. 12. 12:42
1/5 anonim válasza:
Nem fog rajta látszani semmi,de ha idegeskedsz, az bizony rá is hat,mert érzi. Nyugodj meg, szerencsére nem történt nagy baj,mostmár tessék magadra jobban vigyázni,pihenni,apuka lehet egy kicsit aktívabb a konyhában :)
2/5 anonim válasza:
Én vasalóval égettem meg magam. Semmi nem látszik a fiamon. (rajtam sem)Akkor sem látszódna meg ha a hasadra ment volna. Ne legyél emiatt kibukva! Bármikor eljöhet az idő!:):):)Inkább ez járjon a fejedben! Gratula!
3/5 anonim válasza:
Mitől látszana meg rajta? Ezen felesleges aggódni!
4/5 anonim válasza:
én forrovizzel égettem meg a kézfejem.én is nagyon ideges voltam,de feleslegesen.te se idegeskedj
5/5 anonim válasza:
Egy ismerősömre rácsöppent a forró olaj mikor babát várt és a kisgyereknek a pociján lett egy uolyan alakú tűzfolt. Érdekes...De szerintem nyugi nem lesz baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!