Mikor kell abbahagyni a Magne B6 szedését? 37hkm
Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 19:26
3/6 anonim válasza:
Abbahagyhatod. 36. hétig kell szedni a koraszülés megelőzésére. Utána azért ne szabad, mert fájásgyengeséget okozhat a szülésnél
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én is úgy tudtam, hogy 36.-dik hétig lehet szedni, de amikor voltam a nődokinál + védőnőnél elfelejtettem rákérdezni, ők meg nem mondtak semmit. Múlt héten elfogyott az utolsó szem, és direkt ezért nem is vettem újjal, de akkor nem is fogok már venni.
Köszönöm mindenkinek.
2011. júl. 11. 19:38
5/6 anonim válasza:
Bocs hogy beleszolok, de én màr abba hagytam pàr napja a magnésiumot és 33 hetes vagyok. Az nagy baj? Mondjuk van még itthon 8 szem.
6/6 anonim válasza:
Nem baj. Én sem szedtem minden nap magnéziumot csak amikor eszembe jutott,vagy feszült a hasam.
Az a lényeg,hogy a 36.héttől már ne szedjél egyáltalán,csak ha orvos mondja.
Második voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!