Edus83 kérdése:
Kis terhes vagyok és szörnyen ég a nyomrom, torkom! Lehet szedni valamit erre? Nagyon sok a savam.
Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 07:52
1/9 anonim válasza:
Rennie-t próbáld, sokaknál bevált!
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,megőrülök tőle:((
2009. márc. 31. 08:00
5/9 anonim válasza:
Nekem a nagy pohár hideg tej segít, na és egészséges is,
Boldog babavárást,
21 hetes kismama:)
6/9 anonim válasza:
Szia! Nekem mindkét terhességemnél a Salvus gyógyvíz segített, nem jó ízű, de nagyon hatékony, pár perc alatt sokkal jobb lesz. Jó hidegen kell inni. Nálam a Rennie tabletta semmit nem segített.
7/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem is ilyen gondom volt annó, és a Rennie Deflatint szedtem, ami nagyon jó volt! Ez a rágótabletta változata, és bármennyit szedhetsz belőle.
Egy 3 hós kislány anyukája.
8/9 anonim válasza:
Szia.nekem is sok gyomorsavam volt, én canada dry üdítőt ittam ilyenkor,mert a gyömbéres dolgok jók a sav ellen.nekem használt...14+5hetes kismama
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:))
2009. márc. 31. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!