Van itt olyan kismama, anyuka, aki kipróbálta a fiú vagy lány tesztet és nem csalódott benne, bejött neki az eredmény?
Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 16:09
21/24 anonim válasza:
Van a teszthez színskála, mellé tudod tenni és pontosan megnézni, hogy melyik árnyalat mit jelent.
22/24 anonim válasza:
Érdeklődöm,aki itt írt a topikban,ki is próbálta a tesztet ,
Mi az utólagos vélemény a tesztről...
23/24 anonim válasza:
en voltam, aki az olcsobbat javasolta.
megvettem, es nekunk bejott
9 hetesen probaltam ki, 9 hetet "nyertem" ezzel, 18. heten mondta az uh doki.. viszont addigra mar a ferjem elutazott, igy meg itthon megtudta, ezert megerte-nekem.
24/24 anonim válasza:
Én is nyomoztam erősen, több témában is olvastam erről...2 emberkét tudok aki kipróbálta 11-10 hetesen.Sajna nem lett jó a teszt eredmény!lányt mutat,és fiú lett! 1 esetről viszont tudok amit biztosan jó,mert azóta megszületett a baba :-)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!