Van itt olyan kismama, anyuka, aki kipróbálta a fiú vagy lány tesztet és nem csalódott benne, bejött neki az eredmény?
Figyelt kérdés
2011. júl. 11. 16:09
11/24 anonim válasza:
Végül is 50% az esély,h helyes eredményt ad.:))
12/24 anonim válasza:
A gyártó honlapja szerint 98%-ban ad helyes eredményt.
A terhességi teszt sem 50%-ban ad helyes eredményt.
13/24 anonim válasza:
bocs az offert, ez feleannyiba kerul
14/24 anonim válasza:
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:04
Tudod mit jelent az 50%?Hogy vagy igaza van,vagy nem.:)))Ennyire tutira biztos.:))
A terhességi tesz nem egészen azon az elven működik mint ez.:))
16/24 anonim válasza:
Mondjuk én ennyi pénzért kivárnám azt a 16-18 hetet, amikor már meg tudják mondani. Szerintem ennyire azért nem befolyásol semmit! Inkább fizetem az orvosomnak ezt a pénzt!
17/24 anonim válasza:
A terhességi teszt a HCG-t mutatja ki a vizeletből, ez a Gender teszt mit mutat ki pontosan, ez érdekelne, a videóból nem derül ki...
18/24 anonim válasza:
Én 30 hetes vagyok,és úgy megyek be uh-ra,hogy mindent tudni akarok,csak a nemét nem :-)
Mennyire nem vagyunk egyformák :-)
19/24 anonim válasza:
Szerintem egy probàt megér :) Mondjuk én tutira tudom màr hogy kislànyom lesz! 33 hetes kismama
20/24 A kérdező kommentje:
Akinek lila lett,az milyen nemű babára számítson?:)
2011. júl. 12. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!