Nyitott méhszájjal fürödtem a Dunában? Nagy baj nem lehet ugye?
Aki felnőttként nem tudja, hogy a Duna mocskos mint a franc arra nem tudok mit mondani... Tengerbe, Balatonba, Velencei tóba én is bemennék és igaz, hogy a méhszájnyílást nem tudhattad, strand, Duna kizárva, akár zárt, akár nyitott az a méhszáj.
Én is úgy vagyok vele, hogy a kutyámat nem engedném bele...
Kicsit el vagytok tévedve a Dunával kapcsolatban. Természetesen nem a Margit Híd lábánál kell fürdeni, de vannak szakaszai, amik tiszták, és lehet benne fürdeni, sokkal kevésbé rossz, mint a 28 fokos Balaton, ahol ráadásul tőled pár méterre pisil bele mindenki...
Én 7. hónapban (igaz zárt méhszájjal) de fürödtem a Dunában, kutya bajunk nem lett. Sok-sok éve fürdik ott az egész család (Leányfalunál), senkinek semmi baja, strandra csak egyszer kellett elmennem, ott rögtön össze szedtem egy jó kis fertőzést és szembajt is...
Reméljük a legjobbakat, h nem lesz semmi gond!
Nemrég volt egy hasonló kérdés, h ki megy fürdeni, és ki az aki nem. Én ott is azt írtam, nem merek menni sehová sem, inkább itthon hűsölök. Jó páran lehurrogtak akkor is! Na ugye, az ember soha nem tudhatja mikor nyílik ki a méhszáj! Persze a nők nagy részének szerencsére semmi baja nem lesz a fürdőzéstől, de én pont ezért nem mernék kockáztatni.
23 hkm
Nézzetek már meg egy térképet, hány település fekszik a partján... szerintetek ezeknek a városoknak hova megy a szennyvize???
Magyarul kakilében fürödtél, kedves kérdező, és pont, mivel folyóvíz, sokkal rosszabb az öntisztulása, mint mondjuk egy tónak, pl. Balaton.
Az meg, hogy más a csecsemőjét beleteszi... no comment. Ettől még nem lesz tiszta, fürdőzésre alkalmas a víz.
És hogy milyen következmények lehetnek?
Barátnőmnek sima felfázásából 2 nap alatt lett olyan szintű fertőzése, hogy 31. héten meg kellett császározni, a baba már a méhben fertőződött, agyvérzést volt, leálltak a veséi, hetekig élet-halál között volt, most már ovis korú, ki tudja hány műtét van mögötte, és se beszélni, se járni nem tud :(
Kívánom, hogy Ti megússzátok, de soha többé ne legyél kérlek ilyen felelőtlen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!