Normális vagyok? Miért nem tudok leszállni ezekről a gondolatokról?
Figyelt kérdés
36 hetes vagyok. Ugyebár közeleg a terhességem vége. Mistanában állandóan az a gondolat foglalkoztat, hogy biztosan egészséges lesz-e a babám.
Mindene meglesz-e, mikor megpillantom. Ez lesz akkor is az első gondolatom?
Ha vmi lenne, már kiszűrték volna? Az is aggaszt. hogy a szülésnél nehogy történjen valami baj.
2009. márc. 30. 18:05
1/4 anonim válasza:
Normális vagy,nyugi! :-)Ezek a gondolatok szerintem minden kismamánál meg vannak.Nekem az volt az első amikor megszületett,hogy megszámoltam az ujjait a kezén,lábán.Minden rendbe lesz,próbálj erre gondolni,ne stresszeld magad!!
2/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem 2hetem van vissza. Én is sokat agyalok ilyeneken... És ahogy közeleg a vége egyre jobban parázok, hogy vajon rendbe lessz e minden a babával, és a szülésnél.
3/4 anonim válasza:
Hidd el mindenki ezen parázik szülés előtt. Én 37 hetes vagyok, de ugyan ezek a gondolatok foglalkoztatnak, plussz még a szüléstől is parázok.
4/4 anonim válasza:
Teljesen normális,míg meg nem született nálam is így volt.Kibújt rögtön az első kérdésem az volt egészséges-e megvan-e mindene.Az ujjait is megszámoltattam megvan-e mind.Persze minden rendben volt,nyugi. :-) hormonok felkészítenek az anyaságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!