Mennyi idősen és hogyan tanítottátok meg babátokat rendesen leszállni az ágyról?
Hú már 1 éves? Én ahogy elkezdett mászni mindíg fordítgattuk az ágyon, 1 hónap alatt ráérzett és simán háttal mászott le az ágyról( 7-8 hónaposan):-)
Szerintem sokat legyetek vele együtt az ágyon és akárhányszor fejjel előre akar leszállni, fordítsátok meg és a kezeddel segíts neki a lábánál hogy hogy csinálja!
Sok szerencsét:-)))
Szia!
Mi akkor kezdtük fordítgatni, amikor először felmászott egyedül a nagyágyra. Sajnos egy-kétszer előfordult, hogy nélkülem is felmászott és elindult fejjel előre lefelé, no akkor a nagy koppanásra-ordításra rohantam vissza a konyhából, ahová csak egy percre ugrottam ki úgy, hogy a gyerek a szoba ágytól legtávolabbi sarkában volt...
viszont ennek hatására megáll az ágy szélénél és jó hangosan kiabál addig, amíg meg nem fordítom. Simán le tud már kúszni egyébként egyedül, de valami miatt mindig addig vár, amíg én fordítom meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!