Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4D-s uh-ra érdemes 20 hetesen...

4D-s uh-ra érdemes 20 hetesen menni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Aki volt 20 hetesen (vagy ez környékén) 4D-s uh-n azoktól szeretném megkérdzeni, hogy jól látszik-e már ilyenkor a baba? Érdemes volt elmenni?

Köszi

2008. febr. 27. 17:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én holnap megyek 4D ultrahangra és 23hetes kismama vagyok. Azt mondtak a telefonba,az a lényeg hogy a 16 hetet töltsd be. Érdemes szerintem.
2008. febr. 27. 17:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, szépen látszik, de állítólag ilyenkor még nem annyira husika. Ha olyat is szeretnétek látni, akkor 25. hét fölött érdemes mégegyszer menni, igaz, akkor pedig nem látod egyben, csak részleteiben. :)
2008. febr. 27. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

szia! :)

én is 20 hetesen voltam 4d és ott tudtuk meg , hogy kislányunk lesz :). nagyon édes ilyenkor, bár még kicsit csontos a pofi, nem olyan kerekded, de szerintem érdemes! :)

most még jó sok helye van ficánkolni, nekem sokat is mocorgott az uh alatt. :) egyébként meg azért jó ilyenkor menni, mert megnézik töviről-hegyire a babócádat, még a lábméretét is megnézik :), aztán ha gondolod később, olyan 32 hét körül ha megint mész, már kigömbölyödött pofival láthatod őt :). pár képet kiragadtam a videóból, így néztünk ki 20 hetesen : http://www.youtube.com/watch?v=q2L3F7EKJ2g

boldog babavárást :)

2008. febr. 27. 17:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én a 18. hétben voltam nem husis a pici, de nagyon szépen teljesen látszik mindene, bár az én kis manóm végig aludta az egészet és annyira volt hajlandó, hogy ásított egyet és mosolygott hozzá, nekünk felejthetetlen élmény volt és persze megtudtuk, hogy kislányunk lesz.:) Egyébként holnap megyünk a másodikra és most tiszta izgi vagyok! Boldog babavárást! (30. hetes kismama)
2008. febr. 27. 18:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Lásd a 4 kérdéssel későbbi kérdésre adott válaszokat!

Amúgy azt mondják 26-28 hetesen érdemes menni, akkor már nagyon emberi külsője van. Én is akkor akarok majd.

19 hetes kismami

2008. febr. 28. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!