4D-s uh-ra érdemes 20 hetesen menni?
Sziasztok! Aki volt 20 hetesen (vagy ez környékén) 4D-s uh-n azoktól szeretném megkérdzeni, hogy jól látszik-e már ilyenkor a baba? Érdemes volt elmenni?
Köszi
szia! :)
én is 20 hetesen voltam 4d és ott tudtuk meg , hogy kislányunk lesz :). nagyon édes ilyenkor, bár még kicsit csontos a pofi, nem olyan kerekded, de szerintem érdemes! :)
most még jó sok helye van ficánkolni, nekem sokat is mocorgott az uh alatt. :) egyébként meg azért jó ilyenkor menni, mert megnézik töviről-hegyire a babócádat, még a lábméretét is megnézik :), aztán ha gondolod később, olyan 32 hét körül ha megint mész, már kigömbölyödött pofival láthatod őt :). pár képet kiragadtam a videóból, így néztünk ki 20 hetesen : http://www.youtube.com/watch?v=q2L3F7EKJ2g
boldog babavárást :)
Lásd a 4 kérdéssel későbbi kérdésre adott válaszokat!
Amúgy azt mondják 26-28 hetesen érdemes menni, akkor már nagyon emberi külsője van. Én is akkor akarok majd.
19 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!