Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A tarkóredő-mérést csak a 12....

A tarkóredő-mérést csak a 12. héten lehet elvégezni?

Figyelt kérdés
Ápr.15-re adott a dokim időpontot, akkor lesz a következő uh-nk, de akkor már 13 hetes és 3 naposak leszünk. Ha akkor végzi el a méréseket, még pontos képet kaphatunk mindenről? Köszi a válaszokat.
2009. márc. 30. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is a 13-dik héten csinálták és nem volt semmi gond.
2009. márc. 30. 16:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy baj lesz. Úgyis megkérdezik hány hetes vagy. :)
2009. márc. 30. 16:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom, szóljak-e neki, hogy hamarabb kellene mennem, mert akkor már elég idősek leszünk. De ez elég hülyén jönne ki. Vagy a 13.heti értékekhez is vannak normák valahol feltüntetve?
2009. márc. 30. 16:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok, szerintem ha a dokid akkor adta az időpontot, akkor ő biztos tudja hogy így jó. Nem tudom hogy sztk-ba jársz-e mert esetleg megkérdezheted a nővért telefonon, hogy nem probléma-e, mert én pl a 20-dik heti uh-t is későbbi időpontra kaptam, és a biztonság kedvéért felhívtam a nővért hogy jó-e még 1 hét csúszás, és mondták hogy jó.
2009. márc. 30. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!