Lehet még valahol magzatvízszivárgást jelző betétet venni?
Figyelt kérdés
Én már egy csomó patikát végighívtam, de sehol nincs, ráadásul sok helyen nem is hallottak róla.2008. febr. 27. 15:37
2/5 anonim válasza:
nekem is sokan tanácsolták már ezen az oldalon,hogy vegyek olyan betétet,csak gondolom sokan nem tudják,hogy már vagy 2-3éve nem lehet kapni sehol.....Próbáld meg a gyógyszertárban a lakmuszpapírt,bár én azt sem kaptam:(a betét neve amugy al sense volt..nekem is volt 4 éve. 25hetes kismama
3/5 anonim válasza:
Gyógyászati segédeszköz boltban nézd meg. Tavaly én ott kaptam.
4/5 A kérdező kommentje:
DM-ben nincs. Eddig gyógyászati segédeszközboltban sem találtam. Szerintem már biztos nem kapható. Na mindegy, reméljük nincs semmi...
2008. febr. 27. 19:55
5/5 anonim válasza:
Akkor ne haragudj, tényleg nincs ötletem, nem is kérdezem,gondolom a védőnőd se tudta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!