Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Scheuermann betegségem van,...

Scheuermann betegségem van, most 30 éves vagyok. Terhesség milyen hatással van rá? Szülésnél okozhat komplikációt?

Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 11:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez gerinc betegség,ugye?Szerintem a szülésnél nem okozhat gondot,inkáb a súly miatt fájhat nagyon majd a hátad,mert ez még az egészséges kismamákat is megviseli,hát még egy gerincbeteget!Szülésnél esetleg akkor lehet gond,ha gerincvelői érzéstelenítés kell,de ezt szerintem úgyis meg tudod majd alkalom adtán beszélni az orvossal.
2009. márc. 30. 11:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik ismerősömnek elég súlyos gerinc problémái vannak (erős, deformált gerincferdülése van). 3 gyereket szült természetes úton. A terhesség alatt sajnos sokat fájt a háta, de kicsit többet pihent és így végig ki tudta hordani a babákat. Szerintem is kérdezz rá az orvosra, hogy ő mit szól a dologhoz.
2009. márc. 30. 12:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor konzultáció a dokival.
2009. márc. 30. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!