Én nagyon víz imádó vagyok és ez hogy nem lehet fürdeni az őrületbe kerget. Kádba is olyan jó lenne feküdni vagy strandra menni. Sok helyen olvastam hogy lehet nem lehet. De a biztonság kedvéért nem megyek. De akkor hogy bírjam ki?
Miért ne mehetnél? Na, nem pezsgőfürdő, meg termál... De miért ne meghetnél? Szerintem ez is olyan, mint hogy 1 korty alkohol sem... Nekem pl. semmi bajom sem lett.
2011. júl. 8. 08:01
2/13 anonim válasza:
Ha nincs nyitva a méhszájad, egészen nyugodtan fürödhetsz. De,ha nem hiszed, nyugodtan kérdezd meg a dokidat.
Én is fürödtem míg nem nyílt a méhszájam, utána már nem. Viszont strandra(városi fürdő, élményfürdő) nem mentem, mert féltem, hogy valami nyavaját össze szedek, de tengerben is fürödtem.
2011. júl. 8. 08:03
3/13 anonim válasza:
Szia! Én voltam terhesen uszodában, és strandon is. Pont akkor voltam olyan 4-5 hetes terhes. Nekem sem lett bajom! Jól éreztem magam. Kádban is fürödtem olykor!
2011. júl. 8. 08:08
4/13 anonim válasza:
Ha problémamentes a terhességed, nyugodtan belecsücsülhetsz egy kád vízbe, csak ne forró legyen.
A termál vizet azért nem javasolják, 1. mert nagyon meleg, 2. olyan ásványi anyagokat is tartalmazhat, amik vérbőséget is okozhatnak, megterhelik a kismama szervezetét.
Sok kismama jár úszni.
2011. júl. 8. 08:09
5/13 anonim válasza:
Ha zárt a méhszáj akkor nyugodtan mehetsz!
2011. júl. 8. 08:19
6/13 anonim válasza:
11 hetes vagyok, nem lehet kádban fürödni?? erről még nem hallottam, én minden este fürdök persze nem forró vizben..
2011. júl. 8. 08:23
7/13 anonim válasza:
Én is végig kádban fürödtem! Ha a dokid kifejezetten nem tiltja valamilyen okból, akkor nyugodtan be lehet ülni egy kád vízbe, de ahogy előttem is írták, nem forróba! :) A strandot én is csak a fertőzés miatt hanyagolnám, de ez is egyénfüggő. Kérdezd meg a dokid, az a biztos! :)
2011. júl. 8. 08:44
8/13 anonim válasza:
Megkérdezted a dokid??Miért ne mehetnél? A terhes kismamáknak a legjobb mozgás az uszás!!
2011. júl. 8. 08:56
9/13 anonim válasza:
En jarhattam furodni, furodhettem kadban is folyamatosan ket terhesseg alatt.
Nekem a doki azt mondta, hogy csak akkor nem kellene, ha nyitva lenne a mehszaj, nagyon forro lenne a viz, vagy hajlamos lennek mindenfele gombat, fertozest osszeszedni.
Egyik sem volt igaz, ugyhogy en strandoltam/furodtem.
Kerdezd meg a dokidat errol.
2011. júl. 8. 09:03
10/13 anonim válasza:
Ez olyan butaság és akinek nincs zuhanyzója az nem fürdik vagy mi? Nekünk sincs mégsem lehetek koszos meg büdös. Ráadásul hány kismamát látni strandokon is. Ha nincs nyitva a méhszáj semmi bajotok nem lesz egy egy fürdőzéstől.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!