Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy lehet ezt a kínzást kibírni?

Hogy lehet ezt a kínzást kibírni?

Figyelt kérdés
Én nagyon víz imádó vagyok és ez hogy nem lehet fürdeni az őrületbe kerget. Kádba is olyan jó lenne feküdni vagy strandra menni. Sok helyen olvastam hogy lehet nem lehet. De a biztonság kedvéért nem megyek. De akkor hogy bírjam ki?
2011. júl. 8. 07:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne mehetnél? Na, nem pezsgőfürdő, meg termál... De miért ne meghetnél? Szerintem ez is olyan, mint hogy 1 korty alkohol sem... Nekem pl. semmi bajom sem lett.
2011. júl. 8. 08:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs nyitva a méhszájad, egészen nyugodtan fürödhetsz. De,ha nem hiszed, nyugodtan kérdezd meg a dokidat.

Én is fürödtem míg nem nyílt a méhszájam, utána már nem. Viszont strandra(városi fürdő, élményfürdő) nem mentem, mert féltem, hogy valami nyavaját össze szedek, de tengerben is fürödtem.

2011. júl. 8. 08:03
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én voltam terhesen uszodában, és strandon is. Pont akkor voltam olyan 4-5 hetes terhes. Nekem sem lett bajom! Jól éreztem magam. Kádban is fürödtem olykor!
2011. júl. 8. 08:08
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha problémamentes a terhességed, nyugodtan belecsücsülhetsz egy kád vízbe, csak ne forró legyen.

A termál vizet azért nem javasolják, 1. mert nagyon meleg, 2. olyan ásványi anyagokat is tartalmazhat, amik vérbőséget is okozhatnak, megterhelik a kismama szervezetét.

Sok kismama jár úszni.

2011. júl. 8. 08:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha zárt a méhszáj akkor nyugodtan mehetsz!
2011. júl. 8. 08:19
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
11 hetes vagyok, nem lehet kádban fürödni?? erről még nem hallottam, én minden este fürdök persze nem forró vizben..
2011. júl. 8. 08:23
 7/13 anonim ***** válasza:
Én is végig kádban fürödtem! Ha a dokid kifejezetten nem tiltja valamilyen okból, akkor nyugodtan be lehet ülni egy kád vízbe, de ahogy előttem is írták, nem forróba! :) A strandot én is csak a fertőzés miatt hanyagolnám, de ez is egyénfüggő. Kérdezd meg a dokid, az a biztos! :)
2011. júl. 8. 08:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Megkérdezted a dokid??Miért ne mehetnél? A terhes kismamáknak a legjobb mozgás az uszás!!
2011. júl. 8. 08:56
 9/13 anonim ***** válasza:

En jarhattam furodni, furodhettem kadban is folyamatosan ket terhesseg alatt.

Nekem a doki azt mondta, hogy csak akkor nem kellene, ha nyitva lenne a mehszaj, nagyon forro lenne a viz, vagy hajlamos lennek mindenfele gombat, fertozest osszeszedni.

Egyik sem volt igaz, ugyhogy en strandoltam/furodtem.

Kerdezd meg a dokidat errol.

2011. júl. 8. 09:03
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez olyan butaság és akinek nincs zuhanyzója az nem fürdik vagy mi? Nekünk sincs mégsem lehetek koszos meg büdös. Ráadásul hány kismamát látni strandokon is. Ha nincs nyitva a méhszáj semmi bajotok nem lesz egy egy fürdőzéstől.
2011. júl. 8. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!