Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi pelust és betétet...

Mennyi pelust és betétet vigyek a kórházba?

Figyelt kérdés
Ahol szülni fogok, vinni kell mindkettőt, és kicsit tanácstalan vagyok. 3-4 napot tartanak bent, mennyit érdemes csomagolni betétből nekem, illetve pelusból a babának?
2011. júl. 7. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:
pelusból vigyél egy bontatlan csomag újszülőtt méretet, naponta el fog fogyni 6-7 db. Betétből meg kérdéd, milyen betét? Valami éjszakai eü.betét (nagy) vagy tena? Attól is függ, ki mennyire vérzik. Én nem véreztem nagyon és jó nagy tena-t vittem, ami sokat felfog, így kevés kellett.
2011. júl. 7. 17:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Én 2 csomagot vittem. az egyik a Lidlben kapható inkontinencia betét volt, azt használtam az első 2 napon. utána már elég volt a normál Libresse. ebből is 1 csomag volt nálam. Mindkettőből hoztam haza is.

Pelenkát vigyél egy csomaggal, az első napokban még elég sűrűn, akár minden szopi alatt/után is kakilnak a babák.

2011. júl. 7. 17:21
 3/6 anonim ***** válasza:
sZIA! Betétből tenna lady 8 cseppes! Sokat!!! nekem napi 4 kellett! Pelusból egy bontatlan csomag!
2011. júl. 7. 17:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Tenát vettem, meg sima always-t (sima = sokcseppes), a babának is viszek akkor egy egész csomag pelust. :)
2011. júl. 7. 17:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem elég volt a sima always is (1cs. éjszakai,2 cs. 3 vagy 4 cseppes),és még itthon is maradt belőle :)

Másodjára pedig sima 3 vagy 4 cseppeset vittem azt hiszem 2 csomaggal,abból is hoztam haza :)

A babának pedig biztos ami biztos vigyél be egy csomag pelust,mert bár nem biztos,hogy egy nap 6-7 db-ot elhasznál,lehet kevesebb lesz,de inkább legyen elég!

Nekem az első(velem volt egész nap,a kórház adta a pelust,napi 5 db-ot számoltak,volt akinek kevés volt,és voltunk egy páran,akiknek az 5 db-ból maradt 1-2 db)

Könnyű szülést és egészséges kisbabát!!

2011. júl. 7. 19:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a sokdarabos (talán 3) Tena plusszot vittem be, 3 napot voltam bent, majdnem a fele elfogyott! És mivel jó nagy, nem véreztem össze soha semmit.
2011. júl. 8. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!