Mennyi pelust és betétet vigyek a kórházba?
Én 2 csomagot vittem. az egyik a Lidlben kapható inkontinencia betét volt, azt használtam az első 2 napon. utána már elég volt a normál Libresse. ebből is 1 csomag volt nálam. Mindkettőből hoztam haza is.
Pelenkát vigyél egy csomaggal, az első napokban még elég sűrűn, akár minden szopi alatt/után is kakilnak a babák.
Nekem elég volt a sima always is (1cs. éjszakai,2 cs. 3 vagy 4 cseppes),és még itthon is maradt belőle :)
Másodjára pedig sima 3 vagy 4 cseppeset vittem azt hiszem 2 csomaggal,abból is hoztam haza :)
A babának pedig biztos ami biztos vigyél be egy csomag pelust,mert bár nem biztos,hogy egy nap 6-7 db-ot elhasznál,lehet kevesebb lesz,de inkább legyen elég!
Nekem az első(velem volt egész nap,a kórház adta a pelust,napi 5 db-ot számoltak,volt akinek kevés volt,és voltunk egy páran,akiknek az 5 db-ból maradt 1-2 db)
Könnyű szülést és egészséges kisbabát!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!