Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet? Védőnőnél mindig...

Mitől lehet? Védőnőnél mindig ugyanannyi a vérnyomásom, de az itthoni mérő mindig többet mutat és össze-vissza mér.

Figyelt kérdés
Higgyek a védőnőnek inkább,mint a saját mérőmnek??
2011. júl. 7. 16:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
És még nem tudhatod, mivel fogja rád hozni a frászt, miután megszületett a babád... Előre sajnállak miatta :) Ne foglalkozz vele! Ha mást nem tud, mint ijesztgetni, hagyd a fenébe!különben tudod, mire való a két füled ? Egyiken be, másikon ki...:) Nehogy már miatta ne tudd élvezni ezt a szép időszakot!
2011. júl. 7. 17:09
 12/13 A kérdező kommentje:
:-)) Hát megpróbálok így hozzá állni...mert tényleg teljesen "befordulok" ha rá hallgatok...Had mondja...de az hogy érdekel-e vagy sem az már úgyis az én dolgom, nem az övé...:-))
2011. júl. 7. 17:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Eleinte én is felhúztam magam a védőnő okoskodásain,aztán elmondtam az orvosomnak is ,aki megnyugtatott,hogy sokszor túlbuzgók a védőnők.Amúgy csak a dokid fektethet be a kórházba toxémiagyanújával,de ehhez extrém vizesedés+fehérje a vizeletben+140 feletti vérnyomás kell,nem a védőnő dönt.A dokidra halgass csak.
2011. júl. 10. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!