Szerintetek mit csináljak? A párom szeretne még a baba érkezése előtt velem lenni egy kicsit kettesben (mozi, vacsora, séta), most vagyok 37+3 hetes de már nyitva vagyok! A doki azt mondta bármikor jöhet a baba! Neki vágjunk ennek a "görbe"estének?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 10:30
11/14 anonim válasza:
Menj!
És ha beindul a szülés, akkor sincs semmi. Minden sarkon van egy doktor :) És úgysem fél óra alatt fogsz megszülni.
Jó mulatást.
12/14 anonim válasza:
Nyugodtan menj el, mi is járunk mindenfelé, sajnos mostanában történtek stresszesebb dolgok is velünk és még mindig nem szültem meg :) Pedig 3 hete nyitva vagyok, és a nyákdugóm sincs már meg.
Jó szórakozást!
13/14 anonim válasza:
Menjetek!!!!!
Moziban ne a Transformers3-at nézzétek meg, mert szerintem a baba nem fogja díjazni. Az én babám múlt szombaton (37+6) teljesen beindult a hangoktól, még SOHA nem mozgott ennyit, nagyon kényelmetlen volt nekem is, mert alig tudtam ülni és a hólyagomat is rugdosta.
Valami csendes filmre menjetek!
Jó szórakozást!
14/14 anonim válasza:
Ha úgy érzed bírod, akkor igen. De ha nem érzed már alkalmasnak, akkor lehet otthon egy gyertyafényes vacsi. Együtt főzöcskézve, vagy rendelve valami finomat. Aztán egy összebújós DVD-zés (akár kölcsönzőből valami mindkettőtöknek tetsző film). Akkor már csak a közös séta marad ki... A párod is biztosan megérti, és így is élvezni fogja az együtt töltöt délutánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!