15 hetes kismami vagyok és bőrproblémáim jelentkeztek! Mi lehet?
Sajnos terhesság alatt igen gyakoriak a bőrproblémák, pattanások, májfoltok alakulhatnak ki. Van, akinek kisimul a bőre, de sajna nem mindenki ilyen szerencsés. Én a helyedben biztosan bőrgyógyászhoz mennék, hátha tud rá valami terhesen is használható gyógymódot!
Próbálj egészségesen táplálkozni, nézd meg, mit veszel, kerüld a mesterséges ízesítő- és színezőanyagokat, valamint a fura nevű adalékanyagokat tartalmazó élelmiszereket, a zsíros ételeket (gyorskaja is).
Boldog várandósságot! :o)
Szia
Én még kamaszkoromban sem voltam pattanásos, de a terhességem elején nálam is előjött.
Én nagyon nem foglalkoztam vele, mert tudtam, hogy a terhesség velejárója , és bíztam benne, hogy elmúlik, és szépen el is mult pár hét mulva.
Én ugyanazokat a készitményeket használtam, mint előtte. A tonik jó, főleg a teafás és aloe verás készitmények. Használj könnyű krémet, és persze nézz el bőrgyógyászhoz, lehet ad valamit.
De szerintem ez ezzel jár, így kell elfogadni, el fog múlni, ne izgulj.-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!