Kismamák ehetnek kivit?
Tudom elsőre kicsit furcsán hangzik a kérdés, de most láttam,olvastam, hogy a sok C vitamin mellett gazdag A vitaminban is, amit ugye nem annyira jó ha sok van a kismama szervezetében. Nekem már sajnos volt két vetélésem és nem szeretném, hogy most a túl sok A vitamin miatt gond legyen.
Naponta majdnem egy kiló kivit megeszem, nagyon ízlik:-)
(Jövőhét végén, azt követő hét elején nem kellene megjönni, most még csak reménykedem, hogy kismama leszek:-)
Én amikor megkívánom a kivit,egy egész tálcával eszek belőle,és még nincs semmi bajunk a picivel
Ha összejön a baba,egyél sok banánt,mert az enyhíti a reggeli rosszullétet,és sok vitamin van benne
Drukk a babához
Igaza van az utolsónak! Annyit egyél amennyi jól esik! Nagyon egészséges!
Max ha több kg répát ennél meg, az ártana, de ne aggódj!
Drukk a babához! Reméljük sikerül! :)
Szia!
Az én védőnőm kifejezetten javasolta a magas vas tartalma miatt sőt még nem is hízlal!
25 hetes kismami
Imádom a kiwit, 26hetes vagyok és mindig is ettem mert kívántam, sosem hallottam, hogy ártalmas lenne!
Olyan sokat meg úgysem bírok megenni belőle, hogy ártson, ugyanis már kb. 3 darab után a nyelvemet kicsípi a gyümölcssav és dudros/hólyagos lesz ,mármint kijön rá valami fájdalmas "bibircsók". :D Ez röhejesen hangzik, de így van. (Néha az almában levő gyümölcssav is ezt okozza. :D)
Nekem is kicsípi a nyelvem :) de rájöttem csak akkor ha nem elég érett. :)
napi 2 kiwi fedezi a napi vasmennyiséget! És tele van C-vitaminnal! Egyél csak mert nagyon egészséges!
Én is eszem minden nap 2-3 db! :)
Boldog Babavárást!
Szia!Egyed nyugodtan.
En kg szamra vasaroltam es ettem-eszem a kivit.Nagyon szeretem es kivanom.
27 hetesek vagyunk es minden rendbe nalunk.
Raadasul nekem szekrekedesem is volt es mikor elkezdtem kivit enni,elmult.
Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!