Kismamák ehetnek mézet?
Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 08:52
2/6 anonim válasza:
Miért ne hetnének. Kivétel ha esetleg allergiás a mézre( bár ilyet még nem hallottam)
4/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy pasztőrözetlen mézet nem, talán a botulizmus miatt (ezt tényleg nem tudom). De a boltban kapható mézek mind pasztőrözöttek. Amit egy termelő árul, az nem biztos, hogy az.
5/6 anonim válasza:
Én nemrég olvastam, hogy a hét egyik dolog között szerepel a méz is, amit kismamáknak nem lehet enni.
Nem tudom igaz e, de inkább jobb vigyázni.
Amúgy én régebben rengeteg mézet ettem, mivel csak azzal édesítettem a teámat, így hetente egy nagy üveggel megettem, és akkortájt kétszer is elvetéltem néhány hónapon belül. Azóta nem merek enni, főleg, hogy újra babát várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!