Mi isztok terhesség alatt ami egészséges? Már rosszul vagyok a sok szénsavmentes ásványvíztől és gyümölcslétől, néha iszom egy kólát ami nagyon jól tud esni.
Szia!
Én nyáron voltam nagy pocakos, és imádtam a zöld Nestea-t (savanykás-kesernyés- jól oltotta a szomjamat) abból rengeteget megittam, mondjuk nem tudom mennyire egészséges, de gyönyörű, egészséges kisbabám született :)
Boldog babavárást!
6 hós kislány anyukája
Nekünk csipkebogyótea,mirinda,fanta vált be.A csipkebogyóteától a hideg rázott,de nagyon finomra meglehet csinálni és nem árt a babának
Nekem azt mondta a védőnőm,hogy hanyagoljam a zöld,és fekete teát,mert árt a picinek.Ja és kifelejtettem az örök favoritot a traubisodát
Jó babavárást.33heteske
tea. sok kulonleges teafajta van, az almaspite izutol kezdve a paprikasig :) nekem a gyömbéres-borsos vörös tea volt a kedvencem, hihetetlen mennyiséget meg tudtam belole inni + napi 1 liter tej, + gyümölcslé.
Amit kimondottan undorítónak talált a férjem, pedig azt ittam, amikor már a teát is untam, hogy 3/4 resz tea, 1/4 resz tej. finom volt. aztán sláger volt még a gyümölcsturmixok, így jött össze a sok tej, meg van a kaisersben egy szörp, az a neve, hogy Yo!, én altalaban utalom a szörpöket, de az nagyon bejött.
és persze a kakaó! két nagy doboz nesquicket megittam a terhességem alatt :))
ja, és néhanapján én is ittam kólát!
ha nem iszol minden nap 2-3 litert, szerintem semmi gond nem lehet belőle
Szia! Én megvallom az őszintét mióta pocakos vagyok nekem a 100% gyümölcs levek a favoritok.1nap alatt megtudok inni 2dobozzal is,mert alvás közben is megszomjazok mostanába.De 1-1 alkalommal nem nagy bűn ha megiszol egy kólát. :)
31hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!