29 hetesen normális, hogy nehéz a légzés, főleg ha ülök?
Nálam csak akkor van,ha felolvasok a gyerekeknek (ülve),és ha sokat sétálok. Ez a "korral" jár.
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!
Üdv:30 heteske
Igen, normalis, ahogyan korabban is irtak az okozza, hogy a mehed tor utat felfele, tolja fel a gyomrodat is, ami nyomja a tudot. Kevesebb hely jut a tobbi szervednek.
A rossz hirem az, hogy ez csak rosszabb lesz egeszen addig, amig le nem szall a pocakod, akkor kicsit felszabadulhatsz.
A nagyobb gond az szokott lenni, hogy egy ido utan a feltolodott gyomor miatt iszonyatosan szenvedhet a kismama a gyomorsavtol. Nalam borzaszto volt az elso terhessegem alatt, az utolso nehany hetben csak ulve mertem aludni es a torkom is sokat fajt, a gyomorsav kikezdte, gyakran hanytam is. Remelem, hogy te ezt meguszod.
Normális, 28. hétben vagyok, de a párom a múlt héten megkérdezte, mikor telefonon beszéltünk, hogy "Darth Vader is ott van veled?" :))))
Ha nem mozgok konkrétan, akkor is egyre nehezebb a levegővétel. A gyomorsavról nem is beszélve, bár az fekve jelentkezik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!