Egész nap csak ennék. Mit tehetek ez ellen?
Igyál kicsit több folyadékot, a folyadék eltelíti a gyomrodat.
Nekem ha ehetnékem van és nem akarok, akkor gyorsan keresek valami elfoglaltságot, és akkor már el is felejtem, hogy éhes vagyok!
Igyal sokat, foleg vizet, az tenyleg eltelit, amugy is hasznos.
Amikor ennel, de nem etkezesi ido van, akkor olyat egyel, amit lehet.
Most szezon van, van mar friss uborka, csinalhatsz kovaszosuborkat is, kaloriatartalma szinte nulla. Jon a paradicsom, paprika, dinnye is mehet, meggy, sargarepa. Rengeteg gyumolcs, zoldseg van, amit batran ragcsalhatsz.
Es ne habzsolj, hanem egyel komotosan.
Nekem semmi nem vált be, magoztam ha enni akartam, ha ez sem volt elég akkor vizet ittam. Semmi nem segített, ha itthon vagyok állandóan ennék. Már néha nagyon nagy erőfeszítésbe telik a hűtőtől távol lenni.
9 kg felesleggel kezdtem a terhességem, most a 34. héten ehhez még felszedtem 13 kg-ot. De ezt ki sem mertem írni ide, mert itt mindenki csak 4-5 kg-ot hízik. Kétségbe vagyok esve, nagyon kevés az önbizalmam, nagyon nagy a pocakom, ruháim nem kényelmesek, legszívesebben nem mennék sehová. De ugye ezt nem tehetem meg. Engem is érdekelne valami jó tanács vagy praktika. Szülés után így is 22 kg-ot kell leadnom. Félek. Többet nem akarok hízni.
Az a bajom, hogy hiába keresek elfoglaltságot, ha elvégeztem akkor utána eszem.Én evési kényszernek hívom. Néha meg tudom állni, néha pedig nem ekkor eszem mindenfélét, majd jön az idegesség és a lelkiismeretfúrdalás. Egyébként eszem sorban mindent zöldség ,gyümölcs főtt kaja stb.
Utolsónak én is mindig herótót kapok az 5-6 kg hízástól,itt mindenki Rubint Réka igaz neki csak 2,70 kg -os gyereket sikerült szülnie.
Ne aggódj majd szoptatsz és fogynak a kg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!