4d-s uh ra mikor kell bejelentkezni, hetekkel azelőtt, hogy mennék?
Figyelt kérdés
Pestem szeretnék menni,most 20hetes vagyok,azt hallottam 26hét után érdemes először és esetleg tudtok e abban segíteni hol olcsóbb,hová érdemes menni??mikor kell bejelentkezni?köszi a válaszokat!2008. febr. 26. 22:25
1/6 anonim válasza:
10000 ft körül van, és nekünk max 1 hét volt, de csak azért, mert olyan délutáni időpont kellett, hogy a férjem is tudjon jönni. Mi mindkét fiúval 20-21 hetesen voltunk a 13.kerületi Kleopátra házban (Kismama újságban is hirdetnek), és nagyon jól látszott mindene :o))
Boldog babázást!
2/6 anonim válasza:
Folyamatosan nézd az akciókat mert vannak időszakok,amikor ki lehet fogni egy-egy olcsóbbat,de tény hogy ez a 10ezer ez pesti viszonyletben jó ár érte.Bejelentkezni meg bejelentkezhetsz hetekkel korábban is,így biztos,hogy azt az időpontot kapod,ami neked kellemes,de biztos hogy nem kell annyit várnod mintha személyit akarnál csináltatni.(az 4 hét)
3/6 anonim válasza:
Én a Magzati Diagnosztikai Központba megyek, azt hallottam nagyon jó, kb. 1 héttel előtte kell bejelentkezni. Az ár általában a legtöbb helyen 10-12 ezer körül van. Gondolom a nagyon felkapott helyekre hetekkel előbb célszerű azért foglalni. Ha egyszer akarsz menni, akkor célszerű 25-30 hét között menni, mert akkor már kis husis. :)
4/6 anonim válasza:
pécsett 15 ezerbe kerül a Medisonban. azt hittem, hogy Pesten ennél is drágább, de meglepődve olvasom, hogy nem.
5/6 anonim válasza:
Szia!
Én is pécsi vagyok és szintén meglepődve tapasztaltam,hogy pesten 8-15 ezer forint körül van. Itt a Medisonban valóban 15 ezer ezért én is amellett döntöttem, hogy pestre megyek 4D-re. Hála Istennek férjemnek ott is van vállalkozása és hetente jár fel úgyhogy ez nem jelent problémát.
Én a 11.kerületben a Bertók Béla útjára megyek.
Az interneten találsz rengeteg 4D-s rendelőt és válogathatsz is köztük.
Üdv: 20 hetes kismama
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat és szétnézegetek akkor a neten.Mindenkinek boldog babavárást és babázást kívánok.
2008. febr. 27. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!