Magne B6-ot mindenképp szedni kell?
Figyelt kérdés
Én nekem azt mondták,csak ha görcsölök.20hetes km.2009. márc. 29. 14:00
1/9 A kérdező kommentje:
Minden nap?
2009. márc. 29. 14:01
2/9 anonim válasza:
Én nem Magne B6-ot hanem már magnézium készítményt szedtem orvosi javaslatra, úgy, hogy előzményekben sem görcs, sem keményedés nem volt. Ha doki mondta, hogy nem kell folyamatosan szedni, akkor ez is egy olyan kérdés amiben nincsenek közös nevezőn a dokik.
3/9 anonim válasza:
Nekem is úgy mondta a doki,hogy ha keményedek,akkor napi 3×2. Mivel minden nap sokszor keményedek,igy be is veszem,bár én a Béres félét szedem ,amiből csak napi 1 kell.
4/9 A kérdező kommentje:
Én is a Béreset szedem 250mg-os
2009. márc. 29. 14:23
5/9 Nikcsi válasza:
En nem szedtem, napi 3-4 kemenyedes az termeszetes, foleg az utolso hetekben
6/9 anonim válasza:
Nekem orvos mondta, hogy szedjem. De csak akkor szedtem, ha menzeszes érzésem volt, stb. Aztán megtudta, hogy nem rendszeresen szedtem, és rám szólt hogy minden nap szedjem reggel, este! De ez dokitól, meg embertől függ.
7/9 anonim válasza:
Szia! Nekem 3*1 et kell ha fáj a hasam 3*2 sokat fájt eddig.Már kezd múlni! De én pl.terhesség elött is szedtem!
8/9 anonim válasza:
Én csak az elején szedtem (azt mondták, jó émelygésre, de ez nálem nem vát be), amúgy nem volt semmmi panaszom, ami indokolta volna a szedését.
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2009. márc. 29. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!