Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2. babánál hamarabb lehet...

2. babánál hamarabb lehet érezni hogy megmozdul? Ki mikor érezte?

Figyelt kérdés
2009. márc. 29. 12:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem hamarabb lehet érezni, hanem a másodiknál van tapasztalat és tudod, hogy az már az, még az elsőnél nem vagy benne biztos. Az elsőnél a 18. a másodiknál a 16. héten éreztem.

11 hónapos baba anyukája

2009. márc. 29. 12:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Mivel már tudod a 2. babánál, hogy milyen az, amikor a babád mozog, hamarabb tudatosul benned, hogy az, amit odabent érzel, azt a babád csinálja. Én pl. már a 14. héten éreztem, hogy mocorog a babám ( ő a 4. manókám), hiszen már többször tapasztaltam ezt az érzést és tudtam, mit figyeljek.
2009. márc. 29. 16:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én az első babámat a 16. héten láttam. Nem elírás, mert nem éreztem, hogy mocorog, hanem a hasam szemmel láthatólag "elscsúszott" középről jobb oldalra. De nagyon. Utána már gondoltam, hogy amit érzek, az ő.

A 2. babámat azt kb. a 18. hét körül éreztem tutira.

Szóval, nem éreztem hamarabb.

Üdv!

2009. márc. 29. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!