Szerdán töltöm a 6. hetet, de még nincs hányingerem, a mellem nagyon feszül! Normális ez? Mikor kezdődhet a hányinger?
Nekem az elejétől kezdve fáj és érzékeny a mellem ,hányingerem minimális voolt, van hol este hol napközben.
10 hetes
szia! nekem a 7. héten kezdődött és 7 hétig tartott :)
úgyhogy lehet, nem úszod meg :)
ha meg igen, örülj neki!
Nekem 4-5 hetesen két tünetem volt, a mellem növekedése, feszülése és az állandó éhségérzet. Aztán úgy a 7. héttől jött a hányingeres korszakom. Bár ritkán hánytam, de nem volt kellemes az a pár hét! Úgy a 13. hétig volt kb.
Persze nem mindenkinek jön elő, a sógornőmnek pl csak annyi tünete volt, hogy néha szédelgett, de semmi több!
30 hetes kismami
Nekem a 6. hét első napján jött, onnantól nem iszom kávét. :)
A 9. hétig tartott. Keveset hánytam, de annál többet öklendeztem, a friss levegő és a hideg csapvíz sokat segített. Napi 4-5 litert ittam, kaja helyett is, az enyhítette az émelygést, amit azok a fránya szagok okoztak. :)
Szia!Nekem a mellfeszülésen és az állandó éhségérzeten kívül semmi bajom nem volt.Én örülök,hogy ilyen szerencsés vagyok.
13+3hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!