Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerdán töltöm a 6. hetet, de...

Szerdán töltöm a 6. hetet, de még nincs hányingerem, a mellem nagyon feszül! Normális ez? Mikor kezdődhet a hányinger?

Figyelt kérdés
2009. márc. 29. 12:30
 1/8 anonim ***** válasza:
A hányinger és hasonló tünetek nagyjából az 5-6. hét köröl jelentkezhetnek, de nem mindenkinél. Van akinek gyakorlatilag nincsenek ilyen jellegű rosszul létei.
2009. márc. 29. 12:34
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem az elejétől kezdve fáj és érzékeny a mellem ,hányingerem minimális voolt, van hol este hol napközben.

10 hetes

2009. márc. 29. 12:47
 3/8 anonim ***** válasza:

szia! nekem a 7. héten kezdődött és 7 hétig tartott :)

úgyhogy lehet, nem úszod meg :)

ha meg igen, örülj neki!

2009. márc. 29. 13:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem 4-5 hetesen két tünetem volt, a mellem növekedése, feszülése és az állandó éhségérzet. Aztán úgy a 7. héttől jött a hányingeres korszakom. Bár ritkán hánytam, de nem volt kellemes az a pár hét! Úgy a 13. hétig volt kb.

Persze nem mindenkinek jön elő, a sógornőmnek pl csak annyi tünete volt, hogy néha szédelgett, de semmi több!

30 hetes kismami

2009. márc. 29. 13:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nem feltétlenül kell jönnie a hányingernek meg a rosszullétnek. Én a 14. hétben vagyok és eddig az összes tünetem egy kis mellfeszülés, meg alhasi szurka volt. Élvezd ki addig, amíg nincs semmi bajod. :)
2009. márc. 29. 14:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem a 6. hét első napján jött, onnantól nem iszom kávét. :)

A 9. hétig tartott. Keveset hánytam, de annál többet öklendeztem, a friss levegő és a hideg csapvíz sokat segített. Napi 4-5 litert ittam, kaja helyett is, az enyhítette az émelygést, amit azok a fránya szagok okoztak. :)

2009. márc. 29. 16:24
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem 7-8 hetesen kezdödött az emelyges,11 hetes vagyok most is van,rettenetes,majd ne lepödj meg az emelyges okozta fura etrendtöl,en peldaul azota nem ettem hust csak ugy hogy gulyasban.hanyingerem van töle,ne vard
2009. márc. 29. 20:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem a mellfeszülésen és az állandó éhségérzeten kívül semmi bajom nem volt.Én örülök,hogy ilyen szerencsés vagyok.

13+3hetes

2009. márc. 29. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!