Márc.3 voltam abortuszon 2és fél hétig véreztem folyamatosan 1 hete elmúlt ma reggel arra kellek hogy görcsölök kimentem a vécére és egy kisebb mandarin nagyságú alvat vér jött ki 1 órára megint normális ez?
Figyelt kérdés
2009. márc. 29. 10:50
11/16 anonim válasza:
Sajnos bent maradhatott valami. Istenem... az ilyen orvost felkötném. (elnézést) Kérlek, írj, hogy mi volt. Lehet, hogy megint megműtenek... :(
14/16 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok, hogy mi lett veled! Légy szíves írjál, amint jobban vagy.
15/16 anonim válasza:
Szia! Már nagyon sokan szorítunk Neked! Mi ujság? Hogy vagy??? Irj kérlek ha lehetőséged van rá!
16/16 A kérdező kommentje:
sziasztok köszönöm a sok választ meg agodást kaptam agmentint mert azt mondta a doki hogy gyuladás van remélem hamar jobban leszek
köszönöm még egyszer mindenkinek puszika
2009. márc. 30. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!