Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem hiszik el a szülök...

Miért nem hiszik el a szülök h lehet véletlen terhesség?

Figyelt kérdés
hiába szedi az ember a fogamzás gátlot vagy használ ovszert akkor se 100% védelem és igy is lehet gyerek
2011. júl. 5. 10:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
6 hetes terhes vagyok, évek óta pontosan szedem a gyógyszert, egy szemet nem felejtettem el, ha hasmenés, hányás, vagy valami más gyógyszert szedtem, gumit is használtunk. Most elfogyott a gyógyszerem, nem jött meg, ráfogtam az államvizsgára, elkezdtem szedni egy hét múlva, majd párom erősködött, hogy csináljunk egy tesztet, mert lehet valami gond van. 4 pozitív lett. Voltunk orvosnál, és azt mondta 100nőből 1nél összejön. Van véletlen terhesség, 100%os odafigyelés mellett is.
2011. júl. 5. 14:06
 12/12 anonim ***** válasza:
És arról még senki sem hallott ugye,hogy nem reagál a szervezete a gyógyszerre? Mármint a hormonok nála nem gátolják a peteérést! Pedig megsúgom van ilyen. Tegnap járt egy hölgy a dokimnál. Sírva jött ki, mert terhes és nem akartam. Kérdeztem a dokim, ugye nincs baj. Nyilván nem mondhat semmit, csak annyit odaszólt, hogy a hölgy is a praxisának egy ritkább esete, akinél nem használ a gyógyszer!
2011. júl. 5. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!