Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha vannak tüneteim, akkor...

Ha vannak tüneteim, akkor semmi baj nem lehet ugye?

Figyelt kérdés
Folyamatosan hányingerem van,néha hányok is.Kedden megyek UH-ra de rettegek hogy valami baj lesz,mert volt már 2 vetélésem.6+4 hetes vagyok
2009. márc. 28. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyugi nem lesz semmi baj! Én pont 6 hetes voltam, amikor reggel arra ébredtem hogy nincs hányingerem. Rohantam be a kórházba, mert nekem is volt már vetélésem. Minden rendben volt uh-n, hazafele már a hányinger is visszatért. 12 hetes vagyok,a hányinger már szinte teljesen elmúlt, és én is aggódom picit. De nem lesz semmi baj nyugi:) Amúgy én is pont kedden megyek uh-ra:)
2009. márc. 28. 14:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Én ha elérem a 12 hetes kort,úgy érzem egy picit nyugodtabb leszek.De még olyan messze van :((
2009. márc. 28. 14:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze hogy eléred!!!! Én a rosszullétek miatt gondoltam, hogy sose leszek 12 hetes, azt hittem nem élem túl. Minden nap egy rémálom volt, és tessék itt vagyok elértem:) És te is elfogod:) Annyi szép dolog vár még rád, majd amikor megmozdul, elkezd rugdosni stb stb. Már én is nagyon várom:)
2009. márc. 28. 15:22
 4/4 anonim ***** válasza:

szia!

Ne aggódj azon hogy most rosszul vagy-e vagy sem , mert az mit jelent stb. Igen , sok minden a hormonoktól függ , de ezek is viszonylagosak. Van hogy még reggel jól vagy , aztán délben meg már nem.Vagy forditva :) A büvös 12.hétre se görcsölj annyit; ha minden rendben van az uh-n és oké a hormonszinted is , akkor ez biztos kettős arra nézvést , hogy a baba jól érzi magát!:)

2009. márc. 29. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!