Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Eltúloztam volna a pakolást?...

Eltúloztam volna a pakolást? Nem égő bevonulni a kórházba egy ekkora cuccal?

Figyelt kérdés

Összeraktam a kórházi cuccomat, mert a 36. hétben vagyok.

Csak a legszükségesebbeket tettem el, mégis dugig lett egy közepes méretű utazótáska. Nehéz is... :S

Ki fognak ott röhögni, hogy ennyit összepakoltam? Szinte, mintha kirándulni mennék jópár napra, akkora lett a táskám. És a baba hazamenős felszerelése még benn sincs.

(4 hálóing, köntös, fehérnemű, zokni, 2 törölköző+ egy kicsi, piperecuccok, 1 cs pelenka, 2 textilpelenka, wc papír, zsepi, papucs + fürdős papucs, intim betétek)

2009. márc. 28. 11:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem túloztad el ez ennyi. Az is hasznos lehet, hogy azokat a cuccokat amik a szülőszobában kellenek úgy pakolod, hogy egy mozdulattal kiemelhető legyen. Van aki ezt külön táskába pakolja és két táskával megy.
2009. márc. 28. 11:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is hatalmas táskával mentem,meg is jegyezték,hogy odaköltözök!? Így utólag azt mondom a fele cucc felesleges volt. Hálóinget pl.adnak kórházit,és legalább nem a sajátodat vérzed össze. Nálunk adtak napi 3db pelust a babáknak,az elég is volt. Érdekes módon itthon elment napi 7-8 az elején.. Papucsot is vittem kettőt mert ugye mindenhol azt írják,hogy vigyél a zuhanyhoz külön. Na most gumi papucs volt mindkettő,és mire visszaértem a szobába megszáradt a lábamon,tehát az is elég 1. A baba hazamenős cuccát sem muszáj magaddal vinni. Elég ha összekészíted a hordozóba,és amikor mennek értetek a kórházba,berakják a kocsiba.
2009. márc. 28. 11:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én a 33.hétben vagyok és én is összepakoltam már a korházi cuccom. Nekem is egy közepes méretű utazó táska megtelt. De én 4 hálóing helyett csak 2 raktam be mert nálunk 3-4 nap után hazaengedik az embert.Ha nem úgy alakul bármikor behozhat a család hiányzó cuccot.
2009. márc. 28. 13:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Senki nem fog kiröhögni:) Látnád az enyémet:):):):)a párom kérdezte is, hogy itthon maradt valami? Pedig én is csak a legszükségesebbket tettem be:)

Minden jót!!

39 hetes kismami

2009. márc. 28. 15:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát engem a férjem jol ki is röhögött, hogy hova készülök... :) Egy kis bőrönd, és egy kis sporttáska ( Babóka cuccaival ), és akkor még tuti lesz pár dolog amit utánam hoznak majd. Egyszerűen képtelenség kevesebb cuccal menni, 2 nagy törölköző, 1 köntös, 2 hálóing önmaga befoglalja szinte a kis bőröndöt. És akkor ott a pelenkacsomag, popsi törlő, betét... stb. ami szintén sok helyet foglal. Ja, és persze mivel bent ilyeneket nem adnak, műanyag tányér, pohár, wc papir... stb.

Egy 3 napos szállodai hétvégére kevesebbet pakol az ember, de hát tényleg nem tudom, hol lehetne ezen spórolni, ne aggódj ezen...

2009. márc. 28. 15:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne aggódj, senki nem fog kiröhögni:) Mikor szülészeten, nőgyógyászaton voltam gyakorlaton, volt olyan kismami, akit a szobájába kísértem, nagy méretű utazótáska dugig volt és még nem volt bent a piperecucca:) Inkább rajtam röhögtek, mert alig bírtam cipelni:)

Ne izgulj nem sok az a holmi, amit viszel, sőt sokan visznek poharat is, plusz még néhány szórakoztató dolog, hogy ne unatkozzanak:)

Boldog babavárást!

30 hetes kismami

2009. márc. 28. 17:01
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, aranyosak vagytok!
2009. márc. 28. 18:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Aki az Istvánban szül az szó szerint beköltözik akkora csomagja van. Mindent az anyukának kell vinni. Hálóingek, a gyereknek ruhák (ott semmit nem adnak), Törülközők, popsitörlő, pelenkák, takaró stb. Tányér, kanál, kés, konyharuha, wc-papírok.... Majd meg őrültem amíg bepakoltam.
2009. márc. 28. 18:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem simán kellet a 4 hálóing 4 napra, az első nap és éjjel mindjárt kettőt elhasználtam.

A baba cuccai viszont tényleg ráér bevinni, amikor mentek haza.

2009. márc. 29. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!