Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire a lelki támaszotok a...

Mennyire a lelki támaszotok a párok a terhesség heteiben? Miben nyilvánul meg a gondoskodása, támasza?

Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 15:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Rám is figyel a férjem. Nem fújja túl a terhességem (nem is szeretném), de sok mindenben segít, odafigyel. Pl. mindig megmossa a gyümölcsöt, amit eszek. Nekem eszembe sem jut néha, ő meg kiveszi a kezemből. Figyel,hogy ne cipekedjek. Ha rosszabbul vagyok szó nélkül elküld feküdni és ő mosogat el.

Meg kérdezgeti,hogy hol van a baba pontosan. Akkor ott megpuszilja a hasam.:)

2011. júl. 4. 08:48
 12/13 anonim válasza:
Semennyire. Az anyja oltogatta ellenem, hogy "csak terhes, nem beteg", ennek megfelelően nem hogy támogatna, hanem még annyit sem hajlandó segíteni, mint korábban. Lelkileg meg teljesen el akar nyomni.
2011. júl. 4. 13:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem a férjem maximális támaszom volt, amikor terhes voltam. Már 3 éves múlt a kislányunk. :) Azóta is sokat segít. Mondd el a párodnak, hogy igényelnéd, hogy babusgasson, hogy odafigyeljen rád! A férfiak nem mindig értenek "jelekből" nekik meg kell mondani a dolgokat! Főleg ha sokat dolgozik, fáradt, akkor lehet, hogy figyelmetlenebb, nem veszi észre, hogy szükséged lenne a támogatására!
2011. júl. 4. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!