Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz az, hogy ha valakinek...

Igaz az, hogy ha valakinek köldök alatt csúcsos a hasa annak fia lesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nektek mi a tapasztalatotok és mi az igaz ebből?

20 hetes kismama vagyok és a babánk nem akarja megmutatni magát. Ránézésre mindenki azt mondja, hogy biztos fiam lesz mert úgy áll a hasam. Kb. 30 emberből csak 2 mondta, hogy lány.

A 19. héten az ultrahangos doki először azt mondta, hogy lehet,hogy kislány de nem...nem ...még sem biztos, nem látja rendesen.

Most már engem is egyre jobban érdekel a babám neme, de nem korai a 4D-s Uh?

2008. febr. 26. 11:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem mindenki azt mondja hogy kisfiam lesz,mert olyan csucsos a pocim, de mar 2 orvos is megerositette hogy kislany.
2008. febr. 26. 16:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is ebben a cipőben voltam, mint te. annyira szerettem volna tudni, hogy fiú vagy lány mikor 19 hetes voltam. El is mentünk 4D ultrahangra ahol azt mondták, hogy kislány. Nagy öröm, rohanás venni egy két kislányruhát. Aztán 30 hetes lettem és elmentünk még egy 4D ultrahangra ahol én is egyéertelmüen láttam, hogy nini Ő egy kisfiú. Szerintem próbálj meg várni kb 30.hétig. Ja és kerek volt a hasam sokáig most kezd csúcsosodni a 36. hétben járunk. Boldog babavárást!
2008. febr. 26. 16:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon csúcsos a hasam a kezdetektől fogva mindenki montdta, hogy biztos fiam lesz és 25 hetesen voltam 4D ultrahangon és ott megmondták, hogy kis fiú egyértelműen lehetett látni.!!
2008. febr. 26. 18:33
 14/14 anonim ***** válasza:
!!!
2009. nov. 24. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!