Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már a hasam nő? 12 hetes 3...

Már a hasam nő? 12 hetes 3 napos kismama vagyok és ha be is húzom a hasam a köldöktől lefele dudorodik. Nektek is volt így? Fáj a derekam is egy kicsit és enyhén néha a hasam. Ez normális ilyenkor?

Figyelt kérdés
Nem korai a derékfájás? Vagy csak alakul a szervezet, tágul a medence?
2009. márc. 27. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Az már a pocak!Én 13 hetes vagyok és szép pocim van,nem bírom már behúzni!Nem is értem ezért,hogy akik titkolni akarják a babát,hogy tudják...
2009. márc. 27. 21:32
 2/5 A kérdező kommentje:

De jó! Jaj már úgy várom hogy szép nagy pocim legyen! :)

Csak ez a derékfájás és enyhe alhasi fájdalom idegesít kicsit. Mintha az egész medencém szét akarna szakadni (csak enyhébben).

2009. márc. 27. 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:

en 11 hetes vagyok ugy erzem nekem is a poci kezd dudorodni,en lattam sok kepet 11-12 hetes kismamakrol nekik mar siman latszott hogy az nem hizas jele.szerintem lehetseges.a derekfajas nekem is van,nekem az elejetöl van,es a hasam is gyakran fajdogal azt mondjak ez termeszetes,alakul a mehed.

hiaba faj nekem olyan jo erzes:)

2009. márc. 27. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is 12 hetes vagyok. Ha hanyatt fekszem, akkor érzem a legjobban a hasam. Érzem ott a dudort, ami egyre jobban kiemelkedik:) Ez már tuti az, nő a hasunk:)
2009. márc. 28. 07:58
 5/5 anonim válasza:

szia!

én még pontosan nem tudom mennyi idős vagyok majd hétfőn derül ki de nekem is nagyon látszik és elvileg 6 hetes vagyok.az első terhességemnél még 16 hetesen sem volt ekkora :)nem értem pedig vékony vagyok.

2009. márc. 28. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!