Hogyan történik az első ultrahangos vizsgálat?
Figyelt kérdés
Ma voltam orvosnál, örömömre babát várok! Valaki írja már meg, hogy hogyan történik az első ultrahangos vizsgálat? köszi2007. júl. 4. 10:25
1/3 anonim válasza:
Voltál orvosnál és még nem csinált uh-t???
az elsö ésa következö kettö is hüvelyi ultrahang lessz.
az embrió még túl kicsi a hason kívüli uh hoz.
én júli 30.-án megyek a 16 hetesre,e´s az már hason kívüli lessz.
"Ha tudsz,kérj képet,hogy eltudd tenni,amíg belefér a babád egy ke´pbe."Nekem 3 is van.Nagyon édes.
gratula a babához.
2/3 anonim válasza:
Ahová én jártam terhesgondozásra, ott hasi Uh-on nézik először a kismamákat. Ha telt a húgyhólyag, egy 6 hetes magzat petezsákja már simán látszik, hisz kb. 1,5 cm nagyságú. Sőt már s szívműködése is látszik. Kérdezd meg az orvosodat nyugodtan, hogy tudd, hogyan készülj.
3/3 anonim válasza:
Nekem is hasi ultrahang volt az első. Nagyon egyszerű: a hasadat szabaddá teszed, bezselézik a megfelelő helyen, és a botocskát mozgatna rajta. Kicsit megnyomják, de nem annyira, hogy fájjon. A képen még sokmindent nem látsz, csak egy kis petezsákot, de tudod, hogy ő a te kisbabád. A hüvelyi ultrhangon viszont többet láthatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!